Köpvillkor

Denna webbplats ägs och drivs av Stylestory Sweden AB, organisationsnummer 559096-9035
Vi reserverar oss för eventuella fel i artikelinformationen.

Beställning
Produkter beställs via internet i Stylestory Swedens webbutik. För att handla hos oss måste du vara myndig (18 år). En beställning via internet är genomförd när du erhållit en orderbekräftelse från oss. Genomförd beställning innebär att du godkänner våra villkor och samtycker till att namn och personnummer registreras i vårt kundregister.

Om du har frågor kring din beställning är du välkommen att skicka ett mejl till kontakt@stylestorysweden.se.

Vi garanterar inte att vi kan leverera alla de varor du beställt. Skulle det vara så att en vara inte kan levereras, så återbetalar vi motsvarande belopp utan dröjsmål.

Priser
Samtliga priser i webbutiken är angivna i SEK inklusive moms (25 %). Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna på hemsidan utan föregående avisering.

Betalning
Kortbetalning: Kortbetalningar sker säkert genom Mondido, en betaltjänst från Sverige, som är PCI DSS Nivå 1 certifierad (den högsta säkerhetsnivån för kortbetalning) för säkra betalningar. Alla kortuppgifter överförs krypterat till Mondido genom SSL/TLS och når inte webbshopen.

Kunduppgifter
För att kunna handla i vår webbutik måste du ange de uppgifter som är obligatoriska vid kundregistreringen. Din e-postadress är viktig för att vi skall kunna bekräfta din order och informera om eventuella förändringar i din beställning. Vänligen kontrollera dina uppgifter varje gång du gör en ny beställning så den senaste informationen alltid är registrerad. Vi ger inte ut dina uppgifter till andra företag eller organisationer.  Allt enligt personuppgiftslagen PUL. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig.

Ångerrätt och retur
Du har rätt att ångra ett köp inom 14 dagar från den dag du tog emot varan i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. För att returen skall godkännas måste den returnerade varan vara i väsentligt oförändrat skick, samt att samtliga lappar och tags måste sitta kvar. Vid returnering så är det kunden som står för fraktkostnaden samt transportrisken som en retur medför. Med transportrisk menas skada eller försvinnande. Vi rekommenderar därför alltid våra kunder att skicka försändelser som rekommenderat brev, och att varan/varorna emballeras mycket väl.

Vid retur mejla kontakt@stylestorysweden.se och ange följande information: Kundens ordernummer, namn, adress, telefonnummer och anledning till varans retur, samt eventuell återbetalningsinformation såsom bank och kontonummer.

Garantier och service
Stylestorysweden.se garanterar att alla varor är fria från fabriks och tillverkningsfel när de levereras. Vi kontrollerar alla varor noggrant innan de skickas ut till kund. Om varan trots detta skulle vara defekt gäller reklamationsrätten. Då ber vi er returnera varan till oss för utbyte.  Om du upplever problem med någon av våra produkter är du alltid välkommen att kontakta oss via kontakt@stylestorysweden.se

Frakt:
Fri frakt inom Sverige.

Ej uthämtat paket:
Stylestorysweden debiterar 150 kr för paket som inte hämtas ut av mottagaren. En fakturas skickas ut till kund.

Skadad eller felaktig vara:
Är produkten du mottagit skadad eller felaktig kommer vi att byta ut varan ifråga utan dröjsmål. Kontakta kundtjänst på kontakt@stylestorysweden.se. I mejlet ange följande information: ordernummer, namn, adress, telefonnummer.

Leverans:
Leveranser skickas som brev med PostNord. Vi skickar din order inom 24 timmar (vardagar) och beräknar leveranstiden till 1-3 arbetsdagar. Leveranstiden är normalt 1 arbetsdag. Om du vill veta mer om när dina varor kommer så är du välkommen att höra av dig via e-post på kontakt@stylestorysweden.se

Information om din beställning:
Vi skickar ut en orderbekräftelse via e-post när du lägger din beställning.

Frågor och funderingar kring frakt eller leverans?  
Kontakta kundtjänst på kontakt@stylestorysweden.se